Tuesday, April 24, 2012

World Whisky News – anCnoc

Свіжий випуск новин світу віскі присвячений новому релізу anCnoc, анонсованому нещодавно у рекламках (про які згадувалося у попередній підбірці новин). 




anCnoc (вимовляється а-нок) Highland Single Malt Scotch Whisky відкрив таємницю стосовно remARKabLE, що вони обіцяли у своїй нещодавній рекламі. Підсумком співпраці anCnoc та шотландського ілюстратора Пітера Аркла (Peter Arkle), шо мешкає в Нью-Йорку, стала серія дизайнів для лімітованої серії релізів. Дизайн першого релізу anCnoc Peter Arkle Limited Editon виконаний художником, базуючись на зображенні складових сингл молту, тобто солодженого ячменю, джерельної води, тепла, часу, дріжжів та магії, яку ілюстратор називає «таємним компонентом, який робить anCnoc – anCnoc'ом» 

 Перший реліз серії випущений у кількості 1000 пляшок для продажу у Британії,США, Швеції та деяких європейських ринках. Віскі у цих пляшках – теж особливий, робота Гордона Брюса, менеджера винокурні (Gordon Bruce). Дозрівала ця дванадцятирічка у хересних діжках іспанського дуба, вперше використаних anCnoc. Наступні релізи серії плануються впродовж 2012 року. Більш докладна інформація, включно з 14-хвилинним фільмом, знятим у Шотландії та Нью-Йорку, - на сайті anCnoc.com


Фотки клікабельні, можна збільшити і роздивитися зображення "солодженого ячменю, джерельної води, тепла, часу, дріжжів та магії", про які казав Пітер.

No comments:

Post a Comment