Saturday, April 28, 2012

News - Bruichladdich

Айлівський Bruichladdich відзвітував про зріст у прибутках за минулий рік на 20%. За словами винокурів, це збільшення забезпечили The Botanist Jin, довгоочікуваний реліз Laddie 10 (перша десятирічка Брюхладдіка після відновлення виробництва, коли 2001 року закрита на той час дистилерія була придбана об’єднаних під назвою Bruichladdich Distillery Co. Ltd. 25 різних акціонерів), та новий потужний сайт.

Цього літа з новинок плануються десятирічний Octomore та Bruichladdich Bere, який визначається компанією як the original Viking’s whisky (десь зимою в блозі на сайті Брюхладдіку писалося про теорію, що віскі до Шотландії завезли та навчили процесу перегонки саме вікінги, які перед тим вешталися цілою Європою, у чтому числі – й нашим Дніпром, хе-хе).


Також ці островитяни запускають бутилювання базового неторф’яного молту без вказання віку Bruichladdich Laddie Classic Edition_01 у великі ємності – 4,5 літрів (Big Daddy). Хороший розмір, чи не так? Нащо бігати двічі J Щоправда, продаватиметься цей скотч тільки у гостьовому центрі дистилерії. Але для тих, кому заїхати за ним на Айлу внапряг, оголошений конкурс – необхідно сфотографувати будь-яку пляшку Брюхладдіка, що продається у місцевому магазині, барі чи ресторані, і надіслати фото за адресою bigdaddy@bruichladdich.com , вказавши країну, місто, назву та адресу закладу. Фотки роздрукують, складуть до великого капелюха і витягнуть переможця. Часу лишилося два дні – до 30 квітня, докладніше про умови – у фейсбуці дистилерії.

No comments:

Post a Comment