Добрі новини надійшли зі шпейсайдівської винокурні
Benriach – через майже 13 років «мовчання» відновлює роботу їхня солодівня. Приємний факт повернення до традицій,
back to
the roots,
надто зважаючи на те, що сьогодні на власному солоді працюють лічені
винокурні. Використовуватиметься старе обладнання, яке, незважаючи на
тривалий
час без роботи, збереглося у доброму стані. Для консультацій та
підготовки відновлення роботи солодівні були запрошені колишні
співробітники винокурні. Тим часом не обійшлося без містики: робітники, працюючи допізна, чули голоси і
незрозумілі шуми, а одного разу ніби самі собою поперекидалися
щітки для фарбування (хіба комусь заважали історії про потойбічне?
хе-хе).
План дій: підготувати невеличку розповідь про винокурню Benriach та написати дегустаційні нотатки про їхню лінійку (варто зауважити – віскі з солоду, що був виготовлений на тій самій солодівні ще до закриття).
План дій: підготувати невеличку розповідь про винокурню Benriach та написати дегустаційні нотатки про їхню лінійку (варто зауважити – віскі з солоду, що був виготовлений на тій самій солодівні ще до закриття).
No comments:
Post a Comment